EKI

2016-2017 Bilim Saati Etkinlikleri

2016-2017 Bilim Saati Etkinlikleri Programı

Tarih: 23 Mart 2017

Konuşmacı: Yrd. Doç. Dr. Mukaddes Pala (Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi, Fizyoloji Anabilim Dalı)

Konu: Düzenli Aerobik Egzersizle Oluşturulan Kardiyak Hipertrofinin MikroRNA İle İlişkisi

Tarih: 30 Mart 2017

Konuşmacı: Öğr. Gör. Özlem Öztürk (Biruni Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Anatomi Anabilim Dalı)

Konu: Foramen Mentale Etrafındaki Kemik Kalınlığının İmplant Cerrahisindeki Öneminin Bilgisayarlı Tomografiyle Değerlendirilmesi

Tarih: 13 Nisan 2017

Konuşmacı: Öğr. Gör. Zülal Kaptan (Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi, Fizyoloji Anabilim Dalı)

Konu: Erişkin Hipokampal Nörogenezin Hafıza Süreçlerindeki Rolü

Tarih: 20 Nisan 2017

Konuşmacı: Prof. Dr. Tülay İrez (Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi, Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı)

Konu: Kök Hücre Tedavisinde Güncel Gelişmeler

Tarih: 27 Nisan 2017

Konuşmacı: Prof. Dr. Gülseren Kökten (Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi, Anatomi Anabilim Dalı)

Konu: Diş Hekimliğinde Akupunktur

Tarih: 11 Mayıs 2017

Konuşmacı: Yrd. Doç. Dr. Nazlı Ece Ordueri (Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi, Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı)

Konu: Kan-Testis Bariyerinin Düzenlenmesinde Rol Alan Sinyal Yolakları ve Klinik Yaklaşımlar

Tarih: 18 Mayıs 2017

Konuşmacı: Prof. Dr. Nezih Hekim (Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi, Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı)

Konu: Genetiği Değiştirilmiş Kök Hücre Uygulamaları

Tarih: 25 Mayıs 2017

Konuşmacı: Prof. Dr. Erdal Arısan (Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi, Anatomi Anabilim Dalı)

Konu: İnsan Vücudunun Oran ve Orantıları