“Araştırma Projesi 101” - Biruni Üniversitesi

“Araştırma Projesi 101”

Tarih : 26 Oca 2023 Perşembe
“Araştırma Projesi 101”

Biruni Üniversitesi Tıp Öğrencileri Birliği Araştırma Değişimi Çalışma Kolu olarak, 10 Ocak Salı günü Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim dalından Dr. Öğretim Üyesi M. Sinem Ethemoğlu hocamızla beraber arkadaşlarımızın da katılımıyla “Araştırma Projesi 101” oturumu gerçekleştirdik.
    Değerli hocamız bizlerle araştırma alanında kendi deneyimlerini ve  yaşadığı anılarını paylaştı. Oturum içeriği olarak üniversite öğrencilerinin araştırma projesi yapma adımlarını konuştuk ve şu sorulara yanıtlar bulmaya çalıştık. Proje fikri nasıl bulunur? Bir proje nasıl yapılmalı? Bir proje nasıl ilerler ve nasıl sonlandırılır? Hocamız bize yardımcı olacak tavsiyeler ile dipnotlar paylaştı ve kariyerimize yön verecek bilgiler verdi.
    Bizleri kırmayıp geldikleri için Dr. Öğretim Üyesi Sinem Ethemoğlu hocamıza ve katılım gösteren siz değerli gönüllülerimize teşekkür ediyoruz.