İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen İstanbul Maratonu 8K Halk Koşusunda Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Ailesi olarak biz de varız. - Biruni Üniversitesi

Tarih : 08 Kas 2022 Salı

Tıp Fakültesi 4. sınıf öğrencilerimiz Gönüllülük Çalışmaları dersi kapsamında, Dr. Öğr. Üyesi Yağmur EKENOĞLU MERDAN önderliğinde adımlarını TOHUM Otizm Vakfı için attılar. Gönüllülük Çalışmaları öğrencileri olarak, Biruni TÖB ailesiyle beraber Tohum Otizm Vakfıyla, otizmli çocuklara bağış toplanmasına destek vermek ve  topluma farkındalığı artırmak için koşuyu tamamladılar. Bu farkındalık etkinliğinde sizde İyilik Peşinde Koşarak, otizmli çocuklara destek olup bağış yapmak isterseniz, aşağıdaki linklerden bağış yapabilirsin. Bağış kampanyalarımız 24 Ekim 2022 itibariyle  başlamış olup, 21 Kasım 2022’ye kadar sürecektir.

Serdar Göktaş
    Zeynep Taşar