Nörobilim Sempozyumu-19 Mayıs 2018 - Biruni Üniversitesi

Yayın Tarihi :
    21 May 2018 Pazartesi
Nörobilim Sempozyumu-19 Mayıs 2018

Biruni Beyin Araştırmaları Kulübü ve Biruni Tıp Öğrencileri Birliği’nin düzenlediği Nörobilim Sempozyumu 19 Mayıs 2018 Cumartesi günü gerçekleşti. Saygı duruşu ve  İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program açılış konuşmaları ile devam etti. Öğleden önce oturumunda Prof. Dr. Emel Ulupınar ve Prof. Dr. Adnan Ömerustaoğlu sunumlarını gerçekleştirdiler. Verilen öğle arasının ardından Prof. Dr. Dursun Kırbaş, Prof. Dr. Yavuz Selvi, Doç. Dr. Oytun Erbaş ve Dr. Öğretim Üyesi Nuşin Bilgin’in konuşmaları yer aldı. Sunumlarından sonra hocalarımıza plaket ve Tema Vakfı aracılığıyla kendileri adına dikilen fidanları belgeleri kulüp üyeleri tarafından takdim edildi. Birçok üniversiteden katılımın gerçekleştiği sempozyum katılım belgesi dağıtımıyla sonlandı.