Prof. Dr. Mehmet Ümit Ergenoğlu için Biruni Üniversite Hastanesi anma töreni düzenledi - Biruni Üniversitesi

Yayın Tarihi :
    19 Mar 2021 Cuma
    10:15

Covid-19 mücadelesi sonrasında hayatını kaybeden Tıp Fakültemizin Değerli Öğretim Üyesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Ümit Ergenoğlu için Biruni Üniversite Hastanesi anma töreni düzenledi.

Pandemi dolayısıyla sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenen törene, üniversitemizin Rektörü Prof. Dr. Adnan Yüksel başta olmak üzere, üniversitemizin Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sema Arıcı, Biruni Üniversitesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Sert ve çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.

Kıymetli akademisyenimiz Prof. Dr. Mehmet Ümit Ergenoğlu’ na Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.