Dr. Öğretim Üyesi Nilgün Pala Açıkgöz ve Dr. Öğretim Üyesi Mukaddes Pala Hocalarımız Poster Bildiri İkincilik Ödülü Kazandı - Biruni Üniversitesi

Yayın Tarihi :
    06 May 2018 Pazar

Tıp Fakültesi Nöroloji ve Fizyoloji Ana Bilim Dallarından Dr. Öğretim Üyesi Nilgün Pala Açıkgöz ve Dr. Öğretim Üyesi Mukaddes Pala hocalarımız, 03-06 Mayıs 2018 tarihleri arasında Muğla’da düzenlenen 11. Ulusal Epilepsi Kongresi’nde ‘‘Pentilentetrazolle Oluşturulan Epilepsi Modelinde Hipokampusta Ekspresyonu Değişen miR-342-3p’nin Epileptogenezdeki Rolü’’ adlı çalışmalarıyla poster bildiri ikincilik ödülü kazandılar.