Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencilerinden Aşı Farkındalığı Sosyal Sorumluluk Projesi - Biruni Üniversitesi

Tarih : 18 May 2023 Perşembe

Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencileri her yıl düzenledikleri sosyal sorumluluk projeleri ile toplumu sağlıklı yaşam konusunda bilinçlendirmeyi amaçlıyor. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları AD’dan Doç. Dr. Bilge Bayraktar mentörlüğünde yaptığı ilk projenin temasını “Çocukluk çağı aşıları ve sağlığımıza etkileri” olarak belirleyen hekim adayları, Florya Uğur Koleji’nde bir etkinlik gerçekleştirdi.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında yaptıkları bilimsel ve keyifli sunumla,  Tıp Fakültesi öğrencilerimiz, aşıların önemini ve sağlığımıza etkilerini interaktif bir şekilde ilköğretim öğrencilerine aktardılar. Türkçe ve İngilizce olarak hazırladıkları sunum Uğur Koleji öğrencileri tarafından ilgi ile karşılandı.

Sosyal sorumluluk projesinin hazırlanmasında emeği geçen başta proje danışmanı öğretim üyemiz ve Tıp Fakültesi Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Bilge Bayraktar, grup temsilcisi ve grubun lokomotifi Dönem 2 öğrencimiz Oğuzhan Uca olmak üzere öğrencilerimize teşekkür ederiz.