Hekimlik Uygulamaları Kütüphanesi / Bir Açık Kapı Tüm Hızıyla Devam Ediyor - Biruni Üniversitesi

Hekimlik Uygulamaları Kütüphanesi / Bir Açık Kapı Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Tarih : 27 Mar 2024 Çarşamba
Hekimlik Uygulamaları Kütüphanesi / Bir Açık Kapı Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Hekimlik Uygulamaları Kütüphanesi / Bir Açık Kapı
    Hekimlik Uygulamaları Kütüphanesi diğer adıyla Bir Açık Kapı uygulaması Üniversitemiz Tıp Fakültesinde okuyan öğrencilerin kendilerini yeteri kadar yetkin hissetmedikleri hekimlik uygulamalarında deneyim kazanmaları için tasarlanmıştır. Eğitici hekimler tarafından belirlenen gün ve saatlerde, belirlenen sayıda öğrenciye eğitici eşliğinde birebir uygulama yapma imkanı tanınmaktadır. Üniversitemiz bu sistemin randevularının kolay alınabilmesi ve randevu takibinin sağlıklı ilerlemesi adına bir internet sitesi tasarlamıştır. Öğrenciler siteye biracikkapi.biruni.edu.tr linkinden üniversite maillerine girdikleri kullanıcı adı ve şifreyle erişebilmektedirler.
    Haftada 10 saatten fazla açılan randevular her seferinde yoğun ilgiyle karşılanmakta ve öğrencilerimiz tarafından pozitif geribildirimler almaktadır. Eğitime katılan ve eğitim sonunda eğitici tarafından yeterlilik kazandığı düşünülen öğrenci sonraki eğitimlerde eğiticiye akran eğitmeni olarak eşlik edebilmektedir.